web facebook socialne mreže

Društvene mreže

ODRŽAVANJE DRUŠTVENIH MREŽA
Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

KAKO FUNKCIONIRAJU DRUŠTVENE MREŽE?
Održavanje društvenih mreža, odnosno online komunikacija s Vašim kupcima putem društvenih mreža, jedna je od važnijih usluga koju pružamo našim klijentima. Društvene mreže postale su vrlo važna karika neophodna za uspješno poslovanje, no za njihovo uspješno vođenje potrebno je izdvojiti mnogo vremena i truda. Brojne kompanije male, srednje i velike se zbog velikoga angažmana i opsega posla često odlučuju svoju online prezentaciju prepustiti upravo agenciji poput naše.

DRUŠTVENE MREŽE ZA VAŠE POSLOVANJE
Oglase, kampanje i komunikaciju pri vođenju društvenih mreža prilagođavamo potrebama svakoga pojedinog klijenta kako bismo stvorili prepoznatljiv brend i unaprijedili njihovo poslovanje. Želimo istaknuti kako je i sadržaj neophodno prilagoditi klijentu, odnosno njegovome brendu, ali i odabranoj društvenoj mreži, stoga ni u kom slučaju nije dovoljno jednak sadržaj objaviti na svim društvenim mrežama. Znanje i iskustvo našeg tima odgovara na pitanja: koji korisnici, koje dobi, u koje vrijeme i na kojoj društvenoj mreži su najaktivniji te prema tim podacima prilagođavamo sadržaj za objavu. Mi Vam pružamo komplentnu uslugu održavanja Vaših marketinških strategija na društvenim mrežama.

KREIRANJE ATRAKTIVNOGA SADRŽAJA
Sadržaj je kralj društvenih mreža te ukoliko imate zanimljiv, kvalitetan i živopisan sadržaj napravili ste pola posla. Pri stvaranju sadržaja dizajniramo vizuale za društvene mreže, uređujemo fotografija te kreiramo teksta objave, a sve prilagođeno Vašim kupcima i njihovim potrebama.

UNAPRIJED PRIPREMLJENA STRATEGIJA
Prije osmišljanja sadržaja, kreiranja objava ili uređivanja fotografija, konzultirat ćemo se s Vama. Proučit ćemo Vašu stranicu kao i dosadašnju aktivnost na društvenim mrežama, saslušati Vaše probleme i uočiti nedostatke, a u dogovoru ćemo pripremiti idealnu strategiju uspješnoga nastupa na društvenim mrežama. Tražite li stručnu pomoć na polju održavanja društvenih mreža; Slobodno nam se javite za savjet i s povjerenjem nam prepustite vođenje Vaših društvenih mreža. Dopustite da svoje iskustvo u digitalnom marketingu pokažemo upravo na Vašim društvenim mrežama.